Використання сучасних технологій у дистанційній освіті

Однією з форм сучасного освітнього процесу є дистанційна або змішана. Організувати цей процес якісно, з використанням цифрових технологій, мотивувати студентів вирішувати не тільки методичні, а й технічні проблеми виявилось зовсім не просто.

Проблемою викладання фізико-математичних дисциплін є проведення практичних i лабораторних занять, якість та швидкість написання формул aбo креслень, з якою стикаються i викладачі, i здобувачі освіти.

Викладачка Фахового коледжу транспорту та комп’ютерних технологій НУ “Чернігівська політехніка” Ірина Марінець використовує у своїй роботі графічний планшет. Послідовне, логічне викладання навчального матеріалу, можливість використання дошки – все це є обов’язковими умовами якісного навчання. Використання на онлайн заняттях графічного планшету надає можливість повністю відтворити звичне аудиторне заняття в умовах дистанційної освіти.

Фото та відео дивіться у фотоальбомі 2022 / Використання сучасних технологій у дистанційній освіті (відкривається у новому вікні).

Ірина Марінець