Роботодавцям

Шановні роботодавці!

Підрозділ щодо сприяння працевлаштуванню здобувачів освіти та випускників Коледжу запрошує Вас до співпраці!

Просимо Вас надсилати свої пропозиції щодо організації практичної підготовки та стажування здобувачів освіти на Вашому підприємстві, можливості працевлаштування, а також відгуки про випускників Коледжу, які стали Вашими працівниками на е-mail: [email protected].

Ви також маєте можливість брати участь у заходах, які проводяться в Коледжі щодо сприяння працевлаштуванню студентів (дні кар’єри, круглі столи, семінари-практикуми, науково-практичні конференції, проведення зустрічей з кращими випускниками Коледжу тощо), робити заявки на певних фахівців, брати участь у освітньому процесі, надавати місця для організації практичної підготовки та стажування здобувачів освіти.

У рамках реалізації цих проектів Підрозділ щодо сприяння працевлаштуванню забезпечує:

  • розміщення інформації щодо постійного та тимчасового працевлаштування на веб-ресурсах Коледжу та в соціальних мережах;
  • розміщення інформаційних стендів та плакатів про кар’єрні можливості;
  • надання аудиторій та технічного обладнання для проведення заходів.

Детальну інформацію щодо форм співпраці, видів практичної підготовки, графіка їх проходження, кількості здобувачів освіти за спеціальностями можна отримати за тел. (0462) 95-55-58 (заступник директора з навчально-виробничої роботи Моришев Юрій Юрійович); (04622) 3-37-10 (завідувач виробничої практики Капля Світлана Юріївна).

Форма запиту для работодавців щодо працевлаштування студентів коледжу