Вистава «Небезпечні зв’язки»

Здобувачі освіти Фахового коледжу транспорту та комп’ютерних технологій НУ «Чернігівська політехніка» групи КН 2001, разом із керівником групи Ганною Кухаренко, відвідали Чернігівський обласний академічний український музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка та переглянули виставу «Небезпечні зв’язки» за популярним романом французького письменника Шодерло де Лакло у постановці заслуженого артиста України Андрія Бакірова.

Роман «Небезпечні зв’язки побачив світ у 1782 р. Епістолярний роман Шодерло де Лакло, присвячений любовним інтригам французької аристократії, одразу став сенсацією та був перекладений на багато мов світу. Визнаний літературознавцями як один з кращих романів ХVІІІ ст., він витримав численні перевидання, інсценізації та екранізації.

Герої роману – розумні й цинічні, вони холоднокровно грають долями інших людей. Заради хвилинного задоволення вони зруйнують життя будь-кого… Але доля непередбачувана. І вона може жорстоко посміятися над тим, хто вважає себе її господарем.

Вразила майстерна гра акторів, стилізовані костюми, світлове оформлення. Важливу роль у виставі відіграв музичний супровід. В кінці вистави всі глядачі аплодували стоячи, що було цілком очікувано, адже всі отримали лише позитивне враження.

Вистава «Небезпечні зв’язки»

Фото дивіться у фотоальбомі Вистава «Небезпечні зв’язки» (відкривається у новому вікні).

Ганна Кухаренко