Віртуальна екскурсія «Таємничий світ організму людини»

Заходи тижня циклової комісії загальноосвітніх дисциплін 11 квітня 2023 року продовжилися віртуальною екскурсією «Таємничий світ організму людини», яку для студентів І курсу спеціальності «Автомобільний транспорт» провела викладач біології і екології Кузьомка Зінаїда.

Під час віртуальної екскурсії студенти дізналися багато цікавих фактів про роботу систем органів людини, можливості людського організму, які спонукали їх по-іншому поглянути на себе з боку. Також у них була можливість здійснити унікальну віртуальну мандрівку всередині людського тіла в музеї «Корпус», який працює в Нідерландах і являє собою вкриту стальними листами фігуру сидячої людини заввишки 35 м, конструкція якої вбудована в семиповерховий будинок.

Не можна знайти на землі істоту, яка б володіла такою кількістю таємниць, як людина. Філософи, хіміки, біологи і соціологи безсилі перед величчю людського розуму, можливостями людського організму, адже людину дуже нелегко звести до якогось переліку якостей та характеристик, так як усі вони індивідуальні і по-своєму недосконалі. Незвичайні факти про людину завжди викликають інтерес, підтверджуючи непорушність істини: людина – велика таємниця і осягнути всю її сутність неможливо. Та й чи потрібно це робити? Парадоксів багато, але саме це і притягує вчених, поетів, письменників, художників і мислителів усіх часів на дослідження сутності людини. Людський організм таїть в собі багато загадок…

Фото дивіться у фотоальбомі 2023 / Віртуальна екскурсія «Таємничий світ організму людини» (відкривається у новому вікні).

Юлія Іллєнко