День програміста 2022

До дня програміста, який у цьому році припадає на 13 вересня, в групах комп’ютерної спеціальності КІ-2106 та КІ-2107, які саме у цьому семестрі розпочали вивчати дисципліну “Програмування”, було проведено інтелектуальну гру-вікторину на комп’ютерну тематику.

За правилами гри потрібно було відповідати не тільки правильно, але й швидко. Відповідно бали нараховувалися і за влучні спроби, і за миттєву реакцію. Тим більш цікаво було спостерігати за перебігом гри, коли лідери змінювалися майже після кожного туру, а поточні аутсайдери вже за кілька хвилин піднімалися у топ-список, а хтось і навпаки, не витримував темпу і випадав з лідируючої трійки.

За підсумками гри в групі КІ-2106 два перших місця розділили якихось 14 балів, і це зважаючи на те, що переможний результат склав аж 5800 залікових очок. Призова трійка: Заєць Анастасія, Позній Артем, Мезенцев Михайло.

У групі КІ-2107 розрив між місцями у першій трійці був більший, але все одно інтрига у боротьбі за п’єдестал тривала до останнього туру. Призова трійка: Бичек Роман, Індик Ярослав, Снитко Данил.

Олександр Трохименко