Екскурсія ІКТ ЕЛЕКТРОНІКС

5 грудня здобувачі освіти групи КІ-2106 разом з викладачем спеціальних дисциплін Петром Ємцем відвідали ТОВ «Інститут комп’ютерних технологій ЕЛЕКТРОНІКС». Метою екскурсії було ознайомлення з промисловим монтажем SMT і THT компонентів на друковані плати та збіркою електронних вузлів. ІКТ ЕЛЕКТРОНІКС входить до групи компаній ТОВ «Український науково-дослідний інститут комп’ютерних технологій». Компанія спеціалізується на контрактному виробництві електроніки, виготовленні друкованих плат, проектуванні та розробці виробів електроніки, виготовленні SMT трафаретів та програмного забезпечення для проектування електроніки.

Про історію розвитку, структуру, напрями роботи та проєкти компанії розповів менеджер-управитель систем якості Сергій Волеваха.

Начальник виробництва Наталія Вовкогон та начальник інженерного відділу Євген Сиротенко професійно та доступно розповіли відвідувачам про технологічні процеси на виробництві та особливості використання сучасного обладнання.

Здобувачі освіти змогли отримати практичний досвід виробництва електронних модулів та отримали вичерпні відповіді на свої запитання.

Особлива подяка директору ТОВ «ІКТ Електронікс» Віктору Івановичу Майструку та директору групи компаній ІКТ Андрію Михайловичу Кузьменку за сприяння в проведенні екскурсії та всім причетним до заходу. Сподіваємось на продовження співпраці.

Фото дивіться у фотоальбомі 2023 / Екскурсія ІКТ ЕЛЕКТРОНІКС (відкривається у новому вікні).

Петро Ємець