Життя цінуй – безпечно працюй!

12 лютого 2024 року до тижня циклової комісії дисциплін професійної підготовки спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» керівник групи ЕТ-2303 Вікторія ШОХ провела для здобувачів освіти виховну годину «Безпека праці автоелектрика».

Безпека праці – це стан умов праці, за якого відсутні фактори, що можуть викликати нещасний випадок. Оскільки автомобілі не працюють без електрики, для безпечного та правильного використання необхідно підтримувати справність установки. До посадової інструкції автоелектрика входить перевірка циклу електрики в механізмах автомобіля та усунення пов’язаних з цим несправностей. У зоні відповідальності фахівця багато частин, які несуть потенційну загрозу його життю та здоров’ю через наявні небезпечні та шкідливі чинники в них.

Захід проведено з метою з’ясування основних ризиків під час виконання трудових обов’язків майбутніми фахівцями та привернення уваги до проблеми збереження життя і здоров’я у процесі праці в умовах підвищеної електронебезпеки.

Фото дивіться у фотоальбомі 2024 / Життя цінуй – безпечно працюй! (відкривається у новому вікні).

Вікторія Шох