Завершення тижня циклової комісії комп’ютерних спеціальностей КІ, КН

У Фаховому коледжі транспорту та комп’ютерних технологій НУ “Чернігівська політехніка” протягом 18.10.21 – 22.10.21 року проходив тиждень циклової комісії комп’ютерних спеціальностей «Комп’ютерна інженерія» та «Комп’ютерні науки». Було організовано та проведено багато різноманітних заходів: конкурс gif-анімацій (викладач Ворожбит Н.М.) та 3D-моделей брелоків з символікою коледжу (викладач Нехай В.В.), бліц-гра «BrainSTORM» (викладач Шумська Л.М.), зустріч з інспектором відділу протидії кіберзлочинам в Чернігівській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України (за підтримки Каплі С.В.), олімпіада з програмування (викладач Трохименко О.В.), фахові конкурси на збирання комп’ютера, з обслуговування комп’ютерних систем (викладач Ємець П.А.) та з конструювання комп’ютерних мереж на базі Cisco Packet Tracer (викладач Злобін С.В.).

На завершення було проведено визначення найкращих gif-анімацій і визначені переможці: І місце – Рудаков Павло (група КН-2001), ІІ місце – Бурка Михайло та Саленик Владислав (група КІ-2006), ІІІ місце – Сивенко Денис (група КІ-2106), Міщенко Еліна (група КН-2001) та Нємцев Максим (група КІ-2006).

На закриття тижня було проведено традиційну інтелектуально-розважальну гру «Битва королів» (Трохименко О.В.), у нетрадиційному інтерактивному форматі на базі навчальної платформи Kahoot з використанням ігрового онлайн-режиму. До гри могли долучитися всі бажаючі студенти, і не тільки, спробувати свої сили та перевірити знання нарівні з переможцями гри.

Дякуємо усім учасникам та організаторам заходів за небайдужість, активність та наполегливість та вітаємо переможців!!!

Пропонуємо відео з добіркою матеріалів з тижня комп’ютерних спеціальностей.

 

Шумська Л.М.