Засідання Обласного методичного об’єднання заступників директорів з навчальної роботи ЗФПО Чернігівської області

9 листопада 2023 року відбулося онлайн засідання Обласного методичного об’єднання заступників директорів з навчальної роботи закладів фахової передвищої освіти Чернігівської області.

На порядок денний було винесено нагальні питання про акредитацію ЗФПО та ліцензування і атестацію робітничих професій.

Начальник управління Державної служби якості освіти у Чернігівській області Тетяна Маханькова, розповіла про актуальні питання акредитації освітньо-професійних програм у закладах фахової передвищої освіти в умовах воєнного стану. Зокрема, було акцентовано увагу на основні типові помилки, на які слід звернути увагу.

Методист науково-методичного кабінету безперервного професійного розвитку та освіти дорослих Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти Ольга Хрустальова розповіла про проблеми та шляхи їх вирішення під час ліцензування та атестації робітничих професій у закладах фахової передвищої освіти.

У тривалій та жвавій дискусії було знайдено відповіді на окремі запитання. Було окреслено шляхи розвитку закладів фахової передвищої освіти.

Фото дивіться у фотоальбомі 2023 / Засідання Обласного методичного об’єднання заступників директорів з навчальної роботи ЗФПО Чернігівської області (відкривається у новому вікні).

Лариса Буйна, методист