Засідання Обласного методичного об’єднання викладачів інформатики та програмування

01 листопада 2023 року згідно з планом роботи на платформі Google Meet відбулося засідання Обласного методичного об’єднання викладачів інформатики та програмування ЗФПО Чернігівської області.

Засідання розпочалося із вітального слова Голови ОМО Валерія ІШТУКІНА.

Далі, відповідно до порядку денного, викладачі ВСП «Фаховий коледж економіки і технологій НУ «Чернігівська політехніка» Тетяна БІЛООКА та Вадим ПРИЙМАЧЕНКО – поділились досвідом застосування міжпредметних зв’язків при викладанні дисциплін у закладах фахової передвищої освіти.

Голова ОМО, викладач комунального закладу «Прилуцький гуманітарно-педагогічний фаховий коледж імені Івана Франка» Чернігівської обласної ради Валерій ІШТУКІН, поділився створеним освітнім ресурсом для вивчення розділу «Система комп’ютерної верстки Scribus».

Дмитро КОЧУР – викладач Ніжинського фахового коледжу НУБіП України, розповів про вплив соціальної інженерії на суспільство, його перспективи та ризики.

Фото дивіться у фотоальбомі 2023 / Засідання Обласного методичного об’єднання викладачів інформатики та програмування (відкривається у новому вікні).

Лариса Буйна, методист