Засідання Обласного методичного об’єднання викладачів математики ЗФПО Чернігівської області

20 березня 2024 року відбулося засідання Обласного методичного об’єднання викладачів математики ЗФПО Чернігівської області. До участі в конференції долучилося 25 педагогічних працівників ЗФПО Чернігівської області. Учасників заходу привітала голова методичного об’єднання Марина ДАНИЛОВА, яка ознайомила з питаннями, винесеними на порядок денний.

Ірина СУГОНЯКО, викладачка ВСП “Козелецький фаховий коледж ветеринарної медицини БНАУ”, виступила з темою «Використання інтерактивних технологій та онлайн-ресурсів як засобів продуктивного навчання». Вона розглянула інтерактивні технології, онлайн-ресурси та їх можливості. Звернула увагу на штучний інтелект Gamma, ChatGPT для створення швидких презентацій та мотивації навчальної діяльності, Wakelet для створення завдань творчого характеру та проєктів, MathIsFun, Genially – мультизадачний онлайн-сервіс для створення презентацій, інтерактивних зображень, карт, звітів, інфографік, вікторин, плакатів, відео, ігор та віртуальних посібників. Дані ресурси дозволяють візуалізувати математичні поняття та вивчати матеріал в інтерактивному форматі.

Юлія ОДИНЕЦЬ, викладачка ВСП «Фаховий коледж транспорту та комп’ютерних технологій НУ «Чернігівська політехніка», поділилася досвідом підвищення кваліфікації, виступивши з доповіддю на тему: «Підвищення кваліфікації. Теорія ймовірностей та статистика від Контори Пі». Ознайомила учасників заходу з програмою навчання, теоретичними матеріалами та задачами, які можуть бути використані викладачами математики при підготовці до занять.

Марина ДАНИЛОВА, голова ОМО викладачів математики, розповіла про особливості підготовки до НМТ-2024 з математики та підвела підсумки роботи ОМО викладачів математики за 2023-2024 н.р.

Фото дивіться у фотоальбомі 2024 / Засідання Обласного методичного об’єднання викладачів математики ЗФПО Чернігівської області (відкривається у новому вікні).

Буйна Лариса, методист Ради директорів