Засідання Обласної методичної секції заступників директорів з виховної роботи ЗФПО Чернігівської області

8 грудня 2022 року відбулося онлайн засідання Обласної методичної секції заступників директорів з виховної роботи ЗФПО Чернігівської області. Нараду відкрила голова методичної секції, Ірина Єщенко, яка привітала учасників засідання, побажала плідної роботи та ознайомила з питаннями, винесеними на порядок денний. На початку засідання було проведено анкетування учасників ОМС для визначення основних напрямів роботи та методичних завдань на 2022-2023 н.р.

Виховна робота завжди була невід’ємною складовою освітнього процесу, а зараз, в умовах військової агресії рф проти України, її важливість складно переоцінити. Нова реальність диктує нові правила життя. Голова методичної секції, Ірина Єщенко, розповіла про основні завдання й особливості організації виховного процесу в ЗФПО під час війни.

Тетяна Тригуб, заступник директора з виховної роботи КЗ «Ніжинський фаховий медичний коледж» Чернігівської обласної ради, та Євгенія Жежерун, заступник директора з виховної роботи КЗ «Прилуцький фаховий медичний коледж» Чернігівської обласної ради, поділилися досвідом реалізації завдань національно-патріотичного виховання в умовах воєнного стану.

Анна Пустовойт, викладач психології у ВСП «ФКЕТ НУ «Чернігівська політехніка», надала поради з психологічної допомоги всім учасникам освітнього процесу. Також під час доповіді використала елементи тренінгу, як знизити стресовий стан та зберегти психоемоційну рівновагу під час військових дій. Доповнила виступ практичний психолог ВСП «Ніжинський фаховий коледж НУБіП України», Савченко Ірина, яка розповіла про позитивні наслідки стресу.

Фото дивіться у фотоальбомі 2022 / Засідання Обласної методичної секції заступників директорів з виховної роботи ЗФПО Чернігівської області (відкривається у новому вікні).

Буйна Лариса