Засідання Обласної методичної секції заступників директорів з виховної роботи ЗФПО Чернігівської області

22 квітня 2024 року з використанням сервісу ZOOM відбулось засідання Обласної методичної секції заступників директорів з виховної роботи (голова ЧУБИЧ Людмила) ЗФПО Чернігівської області. Засідання розпочав голова Ради директорів закладів фахової передвищої освіти Чернігівської області РАДЧЕНКО Віктор, який привітав присутніх та побажав плідної роботи.

У період війни, яку російська федерація розв’язала і веде проти України, виникає нагальна необхідність переосмислення зробленого і здійснення системних заходів, спрямованих на посилення національно-патріотичного виховання дітей та молоді – формування нового українця, що діє на основі національних та європейських, цінностей.

З доповіддю “Використання міжнародного досвіду національно-патріотичного виховання для формування національної ідентичності в умовах російської агресії” виступила ЧУБИЧ Людмила.

РУДЕНОК Інна, практичний психолог ВСП «Чернігівський фаховий коледж інженерії та дизайну Київського національного університету технологій та дизайну” поділилась досвідом роботи практичного психолога коледжу щодо реалізації Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?».

Голова ОМО ЧУБИЧ Людмила узагальнила підсумки роботи методичного об’єднання за навчальний рік та пропозиції щодо планування роботи у наступному році.

Фото дивіться у фотоальбомі 2024 / Засідання Обласної методичної секції заступників директорів з виховної роботи ЗФПО Чернігівської області (відкривається у новому вікні).

Буйна Лариса, методист Ради директорів