Засідання ОМО викладачів інформатики та програмування ЗФПО Чернігівської області

14 березня 2023 року відповідно до плану роботи на платформі Zoom відбулось онлайн засідання Обласного методичного об’єднання викладачів інформатики та програмування закладів фахової передвищої освіти Чернігівської області.

Відкрив засідання Голова ради директорів ЗФПО Чернігівської області Віктор РАДЧЕНКО, який у своєму виступі зазначив, що питання які поставлені на порядок денний засідання є актуальними на сьогоднішній день і потребують розгляду, а також, побажав учасникам ОМО плідної роботи.

Продовжив засідання Голова ОМО Валерій ІШТУКІН, який ознайомив учасників із порядком денним.

Євген ІВАНОВ, викладач Відокремленого структурного підрозділу «Ніжинський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України», ознайомив присутніх із середовищем статистичних обчислень R. Розказав коротку iсторiю виникнення, переваги i недолiки.

Ольга ОРЕЛ, викладач Відокремленого структурного підрозділу «Ніжинський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України», поділилась досвідом роботи із хмарними сервісами в освітній діяльності викладача коледжу.

Ірина САФРОНОВА, викладач Прилуцького технічного фахового коледжу, продемонструвала можливості створення інтерактивних тестів на базі онлайн конструктора Kahoot.

На засіданні були зачитані рецензії та схвалені методичні розробки, що пройшли апробацію, викладача Олександра Ландика, який претендує на звання викладач-методист.

Голова методичного об’єднання Валерій ІШТУКІН, підсумував результати діяльності ОМО викладачів інформатики та програмування за 2022-2023 н.р. та заслухав пропозиції до плану роботи на 2023-2024 н.р.

Фото дивіться у фотоальбомі 2023 / Засідання ОМО викладачів інформатики та програмування ЗФПО Чернігівської області (відкривається у новому вікні).

Валерій ІШТУКІН