Засідання Ради директорів ЗФПО Чернігівської області

21 грудня 2023 року в онлайн форматі відбулось чергове засідання Ради директорів ЗФПО Чернігівської області.

На початку зустрічі з вітальним словом до учасників засідання звернувся Голова Ради директорів ЗФПО Чернігівської області РАДЧЕНКО Віктор.

Важливим питанням роботи коледжів є підвищення кваліфікації педагогічних працівників, ректор Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського ЗАЛІСЬКИЙ Анатолій, презентував програму підвищення кваліфікації Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського для викладачів загальноосвітніх дисциплін і запросив до співпраці ЗФПО у частині підвищення кваліфікації викладачів та впровадження концепції НУШ.

До роботи Ради долучився голова Ради директорів ЗФПО Львівської області ДАДАК Роман, який брав участь у розробці проєкту Закону України «Про профільну освіту» та ознайомив учасників наради із труднощами, які виникли при обговоренні положень проєкту цього Закону. Також, він ознайомив із ситуацією, яка склалась у коледжах Львівського регіону.

ДАВИДОВА Тетяна, начальник відділу професійної, вищої освіти і науки Управління освіти і науки Чернігівської ОДА, також взяла участь у обговоренні питань, які були внесені до розгляду у порядку денному засідання.

Фото дивіться у фотоальбомі 2023 / Засідання Ради директорів ЗФПО Чернігівської області (відкривається у новому вікні).

Буйна Лариса, методист Ради директорів