Зустріч військовослужбовців із студентами

У сучасній Україні, де країна стикається з різними викликами та нелегкими випробуваннями, питання патріотизму та національної свідомості набувають особливої актуальності. Саме тому зустрічі між військовослужбовцями, які обороняють нашу державу, і молоддю стають не тільки важливими, але й невід’ємною частиною формування національної ідентичності та патріотичних цінностей.

9 травня 2024 року однією з таких подій була зустріч студентів ВСП «Фаховий коледж транспорту та комп’ютерних технологій Національного університету «Чернігівська політехніка» із військовослужбовцями 31-шої окремої механізованої бригади на чолі з начальником групи ЦВС 31 ОМБр підполковником КУЛІБАБОЮ А.В., у рамках їхнього відновлення після виконання бойових завдань біля населених пунктів Авдіївка, Новомихайлівка, Велика Новосілка.

Гості подарували здобувачам освіти бібліотечку науково-пізнавальної та патріотичної літератури. Спілкуючись із студентами, офіцер групи ЦВС 31 ОМБр капітан БОНДАРЕНКО В.В. висловив думку про те, що сучасні книжки сприятимуть патріотичному вихованню молоді прикордонного регіону.

Дякуємо захисникам за відвагу, самовідданість і готовність жертвувати своїм життям за мир та безпеку нашої країни. Подарована бібліотека стане символом нашої вдячності й підтримки. Нехай кожна сторінка книги, яку вони подарували, буде світлом у їхньому житті, а слова відваги надихнуть нас усіх на подальші досягнення.

Разом ми здатні будувати мирне та процвітаюче майбутнє України, покладаючись на досвід і патріотизм наших захисників.

Фото дивіться у фотоальбомі 2024 / Зустріч військовослужбовців із студентами (відкривається у новому вікні).

Валентина Ющенко