З ДНЕМ ГІДНОСТІ І СВОБОДИ

21 листопада, відзначаючи День Гідності та Свободи, ми вшановуємо патріотизм та мужність наших співвітчизників, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина та національних інтересів нашої держави. Такими словами розпочала годину спілкування керівник групи ЕТ-2003 Тетяна Ковальова у Фаховому коледжі транспорту та комп’ютерних технологій НУ «Чернігівська політехніка» для своїх студентів.

Цей день – незаперечний доказ Відродження української нації та держави, утвердження того, що події на Майдані змінили нас, об’єднавши в Єдиній, Соборній та Незалежній Україні.

Цього дня запитуємо себе, чи завжди гідно вшановуємо тих, хто віддав життя за Незалежність України? Героїв Небесної Сотні, військових, які полягли за понад 9 років російсько-української війни, та цивільних, які загинули внаслідок ракетних обстрілів упродовж 636 днів широкомасштабного вторгнення рф в Україну?
Ми неодмінно переможемо російського агресора на полі бою, помстимося за кожного полеглого в цій десятирічній війні. Адже тільки завдяки їм ми вільні творити майбутнє у нашій незламній країні!

Вічна їм пам’ять та слава! І не зганьбімо в сьогоденні здобутки попередніх революцій та жертовність воїнів у війні за Україну і майбутнє нації.

Слава Україні! Героям слава!

Неодмінно переможемо!

Фото дивіться у фотоальбомі 2023 / З ДНЕМ ГІДНОСТІ І СВОБОДИ (відкривається у новому вікні).

Тетяна КОВАЛЬОВА