Засідання ФМО за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки»

28 вересня голова циклової комісії дисциплін професійної підготовки спеціальностей 122 та 123, викладач спеціальних дисциплін Петро ЄМЕЦЬ взяв участь у настановному засіданні фахового методичного об’єднання (ФМО) за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки». Метою створення ФМО за спеціальностями/спорідненими спеціальностями є розробка навчально-методичних комплексів та поширення кращої практики комплексного методичного забезпечення освітнього процесу в закладах фахової передвищої освіти.

Директор НМЦ ВФПО Тетяна ІЩЕНКО та заступник директора з навчально-методичної роботи НМЦ ВФПО Микола ХОМЕНКО ознайомили членів фахових методичних об’єднань з основними завданнями, які стоять перед ними відповідно до Положення про ФМО.

Учасники заходу отримали професійну, корисну інформацію щодо змісту, структури підготовки освітньо-професійних програм фахової передвищої освіти, навчальних планів, індивідуальних навчальних планів підготовки фахівців освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» від Тетяни ДУДНИК, заступника директора з методичної роботи НМЦ ВФПО та Тетяни ДУДУС, завідувачки науково-методичного кабінету біотехнологій та ветеринарної медицини НМЦ ВФПО.

Цікавою і змістовною була презентація завідувачки лабораторії методичного супроводу моніторингу якості освіти НМЦ ВФПО Валентини ЗАБОЛОТНОЇ щодо моніторингу якості знань здобувачів освіти з використанням інформаційно-комунікаційних технологій.

Фото та відео дивіться у фотоальбомі 2022 / Засідання ФМО за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки» (відкривається у новому вікні).

Петро Ємець