Онлайн-екскурсія у музей BMW у Мюнхені

У Фаховому коледжі транспорту та комп’ютерних технологій НУ «Чернігівська політехніка» триває тиждень ЦК спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».

В рамках тижня відбулася онлайн – екскурсія у музей BMW у Мюнхені для здобувачів освіти групи ЕТ-2003, яку провела керівник групи Тетяна Ковальова.

Під час онлайн-екскурсії студенти ознайомилися з історією однієї з основних визначних пам’яток столиці Баварії – музеєм BMW, його експонатами (автомобілями, авіаційними двигунами, мотоциклами і ін.) які, щоб побачити відвідувачам доведеться подолати приблизно 1 км шляху усередині будівлі.

Історія музею компанії почалась в далекому 1922 році, коли в одній із кімнат заводу були виставлені перші експонати. У 1966 році відбулося офіційне відкриття музею. Його сучасна будівля – творіння Карла Шнацера. Якому було довірено зведення нового BMW – ансамблю в Мюнхені. Його відкриття відбулося в травні 1973 року.

Ми живемо в епоху нових технологій, скажених швидкостей, неординарного мислення. За лічені години людина може з одного краю Землі переміститися на інший, завдяки винаходам людського розуму. Одним з таких винаходів є автомобіль.

Автомобілі компанії BMW давно є маркою німецьких авто з великої літери. Стильні, безпечні, потужні, комфортні та яскраві.

Фото дивіться у фотоальбомі Онлайн-екскурсія у музей BMW у Мюнхені (відкривається у новому вікні).

Тетяна КОВАЛЬОВА