Онлайн конференція на тему «Сучасний світ автомобілів»

Одним з найважливіших етапів творчої та технічної підготовки майбутніх спеціалістів в інтелектуальному і професійному розвитку є залучення студентів до участі у конференціях, олімпіадах, конкурсах.

У Фаховому коледжі транспорту та комп’ютерних технологій НУ “Чернігівська політехніка” в рамках тижня ЦК спеціальності 141 23 лютого 2023 р. традиційно відбулася студентська онлайн конференція на тему «Сучасний світ автомобілів», в якій взяли участь студенти 1, 2, 3 та 4 курсів спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».

В представлених роботах студенти гр.ЕТ-2103 Рудник Михайло, Сигута Микита, Кошель Дмитро, гр. ЕТ-2203 Сеніч Богдан, Кириленко Дмитро гр. ЕТ-2003 Мятеж Вадим, Шемендюк Дмитро та Жук Дмитро, гр. ЕТ-1903 Шевченко Роман та Бондаренко Артем проаналізовали основні напрямки розвитку інноваційних технологій в Україні та в країнах Європи, США, Японії тощо, а саме:
– ознайомили учасників з роллю машинобудування в сучасному світі, з історією електромобілів і сучасними автомобілями українських та світових виробників;
– з електронною гальмівною системою автомобілів;
– з сучасним технологіями в автомобілі (індикатором на лобовому склі – пристроєм відображення, системою допомоги водієві по смузі Lane Assist, системою розпізнавання дорожніх знаків Traffic Sign Recognition і ін.);
– матричним освітленням Audi Matrix LED;
– з системою автоматичного керування електромобілем Tesla («Автопілот Tesla»).

А, також, учасники конференції переглянули відеореферат «Найсучасніший автомобіль».

Фото дивіться у фотоальбомі 2023 / Онлайн конференція на тему «Сучасний світ автомобілів» (відкривається у новому вікні).

Тетяна КОВАЛЬОВА