Про виховний захід до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого 2022 року викладачка Одинець Юлія Анатоліївна провела відкритий виховний захід, присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

У заході взяли участь студенти групи КІ–1910, які підготували виступи про участь українських військових в урегулюванні військових конфліктів, миротворчих місіях на території Афганістану (Шумська Марина), у Боснії і Герцеговині (Захарченко Ярослав), в Анголі (Супруненко Роман), Косово (Ясько Анастасія), Сьєрра-Леоне (Соколенко Данііл), Іраці (Сірий Данііл), Ліберії (Кисіль Давид).

Гостем заходу був Кирилюк Анатолій Володимирович, полковник запасу, голова Чернігівської міської організації української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), який дуже цікаво і зворушливо розповів про війну, яка зруйнувала життя багатьом молодим хлопцям, які незважаючи ні на що, виконували свій громадянський обов’язок та залишалися вірними присязі до кінця.

Проведений захід отримав позитивні відгуки присутніх викладачів циклової комісії дисциплін проф. підготовки спец. 141 та інших викладачів коледжу.

Фото дивіться у фотоальбомі Про виховний захід до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав (відкривається у новому вікні).

Кузьомка Зінаїда