Про відкрите заняття з дисципліни «Алгоритмізація та програмування»

10 листопада 2021р. у групі КН-2001 викладач циклової комісії дисциплін професійної підготовки спец. 122, 123 Трохименко Олександр Володимирович провів відкрите лекційне заняття з дисципліни «Алгоритмізація та програмування» на тему «Алгоритми розгалуження у мові С++».

Мета заняття: ознайомити студентів із поняттям розгалужених алгоритмів, навчити використовувати розгалуження в прикладних задачах; розвивати аналітичне мислення, прищеплювати навики комп’ютерної грамотності.

На  занятті  були використані: інтерактивне програмне забезпечення, веб-ресурси, презентаційні матеріали до теми. Під керівництвом викладача студенти виконували інтерактивне практичне завдання, взяли участь у тематичній грі-вікторині.

Досвідчені колеги та починаючі викладачі, запрошені на відкрите заняття, надали позитивні відгуки про проведене заняття, вказали на грунтовний рівень теоретичної і практичної підготовки Олександра Володимировича.

відкрите заняття з дисципліни «Алгоритмізація та програмування»

Фото дивіться у фотоальбомі Про відкрите заняття з дисципліни «Алгоритмізація та програмування» (відкривається у новому вікні).

Кузьомка Зінаїда