Про відкрите заняття з дисципліни «Будова та експлуатація автомобілів і тракторів»

19 лютого 2024 року з використанням сервісу Zoom у групі ЕТ-2203 викладач МАЗУР Андрій Феодосійович провів відкрите лекційне заняття з дисципліни «Будова та експлуатація автомобілів і тракторів» на тему «Зчеплення, призначення та принцип роботи, види зчеплень, фрикційне зчеплення».

Під час обговорення заняття викладачі циклової комісії дисциплін проф. підготовки спец. 141, циклової комісії дисциплін проф. підготовки спец. 274, 275, 133, інші педагоги коледжу зазначили про високий фаховий і методичний рівень підготовки викладача. Головні цілі заняття – ознайомлення студентів із поняттям зчеплення в контексті будови та експлуатації автомобілів, з основними принципами експлуатації фрикційного зчеплення; розвиток аналітичних та критичних навичок, здатність аналізувати складні механізми та процеси; виховання відповідальності у виконанні професійних обов’язків були досягнуті завдяки продуманій мотивації, доступності подання матеріалу теми, постійному зв’язку з практикою, використанню елементів проблемності під час розгляду матеріалу лекції.

Для наочності та візуалізації матеріалу на занятті були використані інтерактивні елементи модулів для вивчення вузла зчеплення платформи Electude LMS.

Андрій Феодосійович неодноразово наголошував про відповідальне ставлення до обслуговування та технічного стану автомобілів, що сприяє формуванню фахових компетентностей у здобувачів освіти.

Проведене заняття отримало схвальні відгуки присутніх колег викладачів.

Фото дивіться у фотоальбомі 2024 / Про відкрите заняття з дисципліни «Будова та експлуатація автомобілів і тракторів» (відкривається у новому вікні).

Зінаїда Кузьомка