Про звітні засідання циклових комісій

Упродовж 10–14 січня 2022 року були проведені розширені засідання методичної ради коледжу – у форматі «круглого столу» відбулися засідання циклових комісій на тему «Підсумки навчально-методичної роботи циклових комісій за І семестр 2021-2022 н. р. Стан оновлення навчально-методичних комплексів».

Методична робота в коледжі є складовою частиною освітнього процесу. Вона спонукає кожного викладача до підвищення фахового рівня, сприяє взаємному збагаченню членів педагогічного колективу педагогічними знахідками, дає змогу молодим вчитися педагогічної майстерності у старших і досвідченіших колег, мотивує розвиток інноваційної діяльності педагогічного колективу.

Учасники засідань обговорили питання створення та ефективного використання навчально-методичних комплексів як необхідну складову професійної компетентності викладача. Особлива увага була приділена питанню створення електронних освітніх ресурсів та їхнього використання в умовах змішаного та дистанційного форматів навчання. З коментарем про єдині вимоги до наповнення електронної бази навчально-методичного забезпечення дисциплін виступила Кузьомка Зінаїда, завідувач навчально-методичного кабінету.

Члени циклових комісій також поділилися досвідом організації навчально-дослідницької роботи зі студентами, розповіли про досягнення.

З коментарем про порядок проведення акредитації освітньо-професійних програм у закладах фахової передвищої освіти виступила Ревко Лариса, заступник директора з навчальної роботи.

Про звітні засідання циклових комісій

Фотозвіт засідання циклової комісії дисциплін проф. підготовки спец. 274, 275 дивіться у фотоальбомі Звіт ЦК спеціальностей 274,275 (відкривається у новому вікні).

Фотозвіт засідання циклової комісії дисциплін проф. підготовки спец. 141 дивіться у фотоальбомі Звіт ЦК спеціальності 141 (відкривається у новому вікні).

Фотозвіт засідання циклової комісії дисциплін проф. підготовки спец. 122, 123 дивіться у фотоальбомі Звіт ЦК спеціальностей 122,123 (відкривається у новому вікні).

Фотозвіт засідання циклової комісії загальноосвітніх дисциплін дивіться у фотоальбомі Звіт ЦК загальноосвітних дисциплін (відкривається у новому вікні).

Фотозвіт засідання циклової комісії філологічних та економічних дисциплін дивіться у фотоальбомі Звіт ЦК філологічних та економічних дисциплін (відкривається у новому вікні).

Зінаїда КУЗЬОМКА