Тиждень заходів до Всеукраїнського Дня психолога

У Фаховому коледжі транспорту та комп’ютерних технологій НУ “Чернігівська політехніка” відбувся тиждень заходів до Всеукраїнського Дня психолога.

Різноплановими, інформаційно корисними, пізнавальними, цікавими, наснаженими були заходи, які провела практичний психолог Любов ЛУК’ЯНЕНКО для здобувачів освіти.

Онлайн – захід «Як обрати професію за типом темпераменту?», акція «Відслідковуємо свій настрій впродовж дня», «Намріємо плани на майбутнє», фотоконкурс «Незабутня мить очима студентів», міні тренінги «Експрес техніки зняття психоемоційного напруження» та «Пошук внутрішніх ресурсів для підтримки життєвого тонусу».

24.04.2024р Любов ЛУК’ЯНЕНКО взяла участь у роботі психологічного клубу для фахівців психологічної служби закладів освіти обласного підпорядкування, професійної(професійно-технічної) та фахової передвищої освіти «Гармонія стійкості», що проходив на базі Чернігівського інституту післядипломної педагогічної освіти імені К. Д. Ушинського, за участю зіркової гості Лесі ІНЖИЄВСЬКОЇ, кандидата психологічних наук, доцента кафедри психології та особистісного розвитку Державного вищого навчального закладу «Університет менеджменту освіти» Національної академії педагогічних наук України.

Пані Леся щедро ділилася своїм досвідом, просто і цікаво, з почуттям гумору говорила про важливі і серйозні проблеми, подарувала психологам глибоке і важливе слово «наснаження».

Фото дивіться у фотоальбомі 2024 / Тиждень заходів до Всеукраїнського Дня психолога (відкривається у новому вікні).

Любов Лук’яненко