Успішне завершення CCNAv7 – Introduction to Networks

Сертифікати про успішне завершення CCNA1 разом з іспитами отримали здобувачі освіти 4 курсу циклової комісії дисциплін професійної підготовки спеціальностей 122 “Комп’ютерні науки” та 123 “Комп’ютерна інженерія” ВСП ФКТКТ НУ “Чернігівська політехніка” під керівництвом інструкторів академії, викладачів циклової комісії Злобіна Станіслава, Трохименка Олександра.

Це вступний курс про роботу мереж допоможе їм розпочати підготовку до кар’єри у сфері мережевих технологій. Перший курс із серії CCNA, що включає три курси, містить вступні відомості про архітектури, моделі, протоколи та елементи мереж, необхідні для забезпечення функціонування та вирішення пріоритетів як компаній зі списку Fortune 500, так і невеликих інноваційних підприємств. В рамках цього курсу здобувачі освіти навчилися створювати прості локальні мережі, отримали практичні знання про схеми IP-адресації, базові поняття мережевої безпеки та опанували виконання налаштувань основних параметрів маршрутизаторів та комутаторів.

Для цього курсу доступна форма дистанційного навчання. Лабораторні роботи можна виконати за допомогою Packet Tracer, якщо лабораторне обладнання недоступне.

Фото дивіться у фотоальбомі 2023 / Успішне завершення CCNAv7 – Introduction to Networks (відкривається у новому вікні).

Злобін Станіслав