Успішне завершення CCNAv7 – Introduction to Networks

Здобувачі освіти третього курсу спеціальності 122 “Комп’ютерні науки” циклової комісії дисциплін професійної підготовки спеціальностей 122 “Комп’ютерні науки” та 123 “Комп’ютерна інженерія” ВСП ФКТКТ НУ “Чернігівська політехніка”, під керівництвом інструкторів академії та викладачів циклової комісії Злобіна Станіслава, Трохименко Олександра, отримали сертифікати про успішне завершення CCNA1 разом з іспитами.

Цей курс є вступним і допоможе їм розпочати підготовку до кар’єри в галузі мережевих технологій. CCNA1 є першим курсом у серії, що складається з трьох курсів, і включає вступні відомості про архітектури, моделі, протоколи та елементи мереж, необхідні для забезпечення функціонування та вирішення пріоритетів як у компаній зі списку Fortune 500, так і в невеликих інноваційних підприємств. В рамках цього курсу студенти вивчили створення простих локальних мереж, отримали практичні знання про схеми IP-адресації, основні поняття мережевої безпеки та навчились налаштовувати основні параметри маршрутизаторів та комутаторів.

Для цього курсу доступна форма дистанційного навчання. Лабораторні роботи можна виконувати за допомогою Packet Tracer у випадку, якщо лабораторне обладнання недоступне.

Злобін Станіслав