Участь у Всеукраїнському конкурсі з кібербезпеки «Кіберніндзя»

Студенти Фахового коледжу транспорту та комп′ютерних технологій НУ «Чернігівська політехніка» взяли участь у Всеукраїнському конкурсі з кібербезпеки «Кіберніндзя», який вперше проводився у рамках Національного Місяця кібербезпеки в Україні для студентської та учнівської молоді з 10 жовтня до 18 листопада 2021 року.

Кіберніндзя

Викладачкою коледжу Надією Ворожбит було проведено роботу по поширенню інформації та залученню студентів І та ІІ курсів спеціальностей КН та КІ до участі у Всеукраїнському конкурсі з кібербезпеки «Кіберніндзя» за номінаціями, запропонованими організаторами.

Студентами коледжу на конкурс були представлені роботи в наступних номінаціях:

1 «Інтерактивна інфографіка з кібербезпеки» – студенти групи КІ-2006 Олександр Амельянець (інфографіка), Михайло Бурка, Станіслав Самокиш, Олексій Ярославцев.

2 «Вебсторінка з кібербезпеки» – студент групи КІ-2006 Максим Нємцев (сторінка), студент групи КН-2101 Мирослав Павлов (сторінка)

Слід зазначити, що вимоги до конкурсних робіт були досить високими, журі у складі спеціалістів у сфері ІТ, науковців з провідних університетів України, членів МАН та представників кіберполіції Національної поліції України прискіпливо оцінювали роботи учасників на креативність і відповідність критеріям виконання.

Роботи студентів Амельянця Олександра, Бурки Михайла та Самокиша Станіслава були високо оцінені журі, і студенти відзначені дипломами.

Вітаємо студентів і бажаємо їм зростання в області нових інформаційних технологій та кібербезпеки , натхнення та успіхів!

Роботи та дипломи дивіться у фотоальбомі Участь у Всеукраїнському конкурсі з кібербезпеки «Кібернінзя» (відкривається у новому вікні).

Ворожбит Надія