Фаховий конкурс з діагностики електрообладнання автомобілів

В рамках тижня ЦК спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» серед здобувачів освіти груп ЕТ-1903 та ЕТ-1803 було проведено Фаховий конкурс з діагностики електрообладнання автомобілів , який організували викладачі Олександр Биковець та Ярослав Гуз на базі лабораторії «Будови, діагностики та технічного обслуговування дорожньо-транспортних засобів».

Конкурс складався з двох етапів: теоретичного та практичного. Теоретична частина полягала в тому, що учасникам необхідно було пройти тест на дистанційній платформі Moodle. Конкурсанти, що посіли перші три місця, переходять до практичної частини змагання. У практичній частині необхідно було знайти та усунути несправність в електричному колі керування двигуном автомобіля.

За результатами теоретичної частини І місце посів студент групи ЕТ-1803 – Бубра Роман, а ІІ та ІІІ місце розділили між собою студенти групи ЕТ-1903 Бондаренко Артем і Свистільник Дмитро.

У практичній частині лідера визначити не вдалося. Учасники висували свої пропозиції, однак усунути несправність їм вдалося завдяки співпраці.

Цінність даного конкурсу для студентів полягала в тому, що вони змогли перевірити свої теоретичні знання та застосувати їх на практиці.

Фото дивіться у фотоальбомі Фаховий конкурс з діагностики електрообладнання автомобілів (відкривається у новому вікні).

Олександр БИКОВЕЦЬ