Євровікторина-2023 на платформі Euroquiz

Студенти І курсу спеціальності «Автомобільний транспорт» взяли участь у тематичній вікторині від Представництва ЄС в Україні. Дізнатися більше про історію Європейського Союзу, про те, як Європейський Союз підтримує Україну та українців задля збереження культурної спадщини і культурного розмаїття, студенти змогли, спробувавши свої сили у І турі вікторини «Історія створення ЄС» та ІІ турі #РазомЗберігаємо #РазомТворимо на платформі Euroquiz.

Найбільш активними учасниками з високими рейтинговими балами стали студенти групи АТ-2204: Пилипенко Дмитро, Семенченко Данило, Ільєнко Олександр, Загорулько Нікіта, Серб Ярослав, Симоненко Михайло, Татарчук Владислав, Олійник Нікіта, Ревенок Данило та студенти групи АТ-2205: Мекшун Артем, Рибалочко Євген, Ільєнко Даніїл, Дусь Андрій.

У 2023 році буде проведемо 10 турів вікторини, у якому визначать 1000 переможців. Долучитися до Євровікторини і перевірити свої знання можна прямо зараз: euroquiz.org.ua.

Участь у Євровікторині була організована Кузьомкою Зінаїдою відповідно до плану заходів тижня циклової комісії загальноосвітніх дисциплін.

Фото дивіться у фотоальбомі 2023 / Євровікторина-2023 на платформі Euroquiz (відкривається у новому вікні).

Зінаїда Кузьомка