Інтелектуальна вікторина «Хімічний калейдоскоп»

13 квітня 2023 року в рамках тижня циклової комісії загальноосвітніх дисциплін у Фаховому коледжі транспорту та комп’ютерних технологій НУ «Чернігівська політехніка» викладачкою Вікторією Шох було проведено інтерактивну вікторину «Хімічний калейдоскоп» для студентів групи КІ-2207.

Інтерактив проводився з метою сприяння розширенню світогляду, поглиблення знань про хімічні елементи і речовини, популяризації хімічної науки та її досягнень серед студентської молоді.

Цікаво те, що завдання і запитання онлайн вікторини з хімії мали міжпредметні зв’язки. Потрібно було проявити знання з біології і екології, математики і фізики, історії і географії, зарубіжної літератури. Учасники вікторини проявили інтелект, кмітливість і ерудицію.

Хімія – наука складна і багатогранна. Хімічні спостереження і знання про речовини та їхні перетворення людство накопичувало протягом тисячоліть. Всі ми поєднуємо з хімічною наукою подальший прогрес у пізнанні світу, що нас оточує. І не може бути в наші дні фахівця, який міг би обійтися без знання хімії. Без них неможлива екологічно грамотна поведінка у побуті, в природі і на виробництві.

Фото дивіться у фотоальбомі 2023 / «Хімічний калейдоскоп» (відкривається у новому вікні).

Вікторія Шох