Інтелектуально-розважальна гра “Брейн-код” 2023

Вже кілька років закриття тижня комп’ютерних спеціальностей супроводжується проведенням інтелектуально-розважальної гри “Брейн-код”. Цього разу гра-вікторина знову була проведена в інтерактивному форматі Zoom-конференції на базі навчальної-ігрової онлайн-платформи Kahoot.

8 грудня до гри долучилися 22 студенти другого курсу комп’ютерних спеціальностей з груп КН-2201, КІ-2206, КІ-2207. Учасники вікторини продемонстрували обізнаність в сучасних IT-технологіях, ерудицію та логічне мислення, дізналися щось нове, а дехто у перервах між питаннями ділився також своїми думками з приводу заданого питання чи комп’ютерної тематики в цілому.

Взагалі хід гри традиційно був непередбачуваним і швидкоплинним, враховуючи що на розподіл балів та місць вплавала не тільки правильність, а й швидкість вибору відповіді. Тож деякі учасники відразу потрапили у топ, не опускаючись нижче залікової п’ятірки, другі – то з’являлися в групі лідерів, то зникали, треті поступово піднімались щаблями турнірної таблиці, а дехто лише спостерігав за успіхами інших, віддаючи перевагу олімпійському принципу “головне участь, а не перемога”.

В результаті переможцями гри стали Донець Дмитро (КІ-2206), Кликов Володимир (КІ-2206) та Гаврилов Ілля (КН-2201), тіньовими лідерами за кількістю правильних відповідей (але не за швидкістю) виявилися Биконя Домініка (КН-2201) та Кравець Ростислав (КН-2201).

Фото дивіться у фотоальбомі 2023 / Інтелектуально-розважальна гра “Брейн-код” 2023 (відкривається у новому вікні).

Трохименко Олександр