Інтерактивна зустріч “CENTROPA: можливості та перспективи використання освітніх ресурсів”

Пенітенціарна академія України – провідний науковий і методичний центр, що сприяє розширенню наукових знань та регулярно проводить просвітницьку діяльність, зокрема щодо теми трагедії Голокосту.

ПАУ зібрала вітчизняних та зарубіжних науковців, експертів і педагогів регіону на інтерактивній зустрічі «CENTROPA: можливості та перспективи використання освітніх ресурсів». До участі у заході долучились і викладачі ВСП «Фаховий коледж транспорту та комп’ютерних технологій Національного університету «Чернігівська політехніка» Олена ПОПРУЖНА та Ганна КУХАРЕНКО.

У рамках заходу з викладачами закладів освіти Чернігівщини обговорили перспективи використання платформи Centropa. Молоде покоління – візуали. Вони сприймають світ через творчість, емоції. Тому інтерактивні матеріали і методики Centropa є особливо важливими. Вони використовуються на семінарських і практичних заняттях із соціології, історії, української мови та літератури.

Історія фіксується не лише в документах та записах істориків – її розповідають очевидці і причетні до подій люди. Найважливіше – це зібрання свідчень про життя та збереження людського виміру нашої історії.

Фото дивіться у фотоальбомі 2024 / Інтерактивна зустріч “CENTROPA: можливості та перспективи використання освітніх ресурсів” (відкривається у новому вікні).

Олена ПОПРУЖНА