Інтерактив «На Урок» (Зима 2023) з хімії

Хімія – повсюди навколо нас. Все, що відбувається в навколишньому світі, можна пояснити за допомогою хімічних знань.

У XXI столітті хімія, поряд з математикою і фізикою, проникла в усі сфери життя людей. Ліки, парфуми, дзеркала, покришки машин… Хімічні елементи оточують нас всюди. Навіть сама людина складається з молекул і хімічних ланцюжків.

Інтернет-олімпіада «На Урок» – цікавий інтерактив для дітей та зручний інструмент контролю знань здобувачів освіти для викладача.

Студенти-першокурсники виявили бажання випробувати свої знання у XVІ Всеукраїнський інтернет-олімпіаді «На Урок» (Зима 2023) з хімії, метою якої є активізація пізнавальної діяльності та навчальної мотивації, узагальнення набутих теоретичних знань і закріплення пройденого матеріалу.

Дипломи ІІ ступеня отримали: Зіберт Марі Мішель (група КН-2201), Заєць Дмитро (група КН-2201), Третяк Денис (група КН-2201), Христенок Леонід (група КН-2201).

Підготувала переможців та учасників олімпіади викладачка Вікторія Шох, яка отримала подяку за активну участь в організації олімпіади, свідоцтва про підготовку студентів та свідоцтва про підготовку переможців.

Дякуємо всім учасникам за участь в олімпіаді та вітаємо переможців!

Вікторія Шох