Інформаційно-пізнавальна година: Бібліотека – храм мудрості, науки і знання

З думкою про те, що книги втратили свою популярність, можна посперечатись. Навпаки, читати, відвідувати бібліотеки стало надзвичайно актуально і корисно. Сьогодні бібліотека – це інформаційно-культурний центр, де користувач може відпочити, розвиватися як особистість і збагатити внутрішній світ.

Коли мова йде про архітектуру, ми думаємо про приголомшливі фасади храмів і театрів, музеїв і галерей, урядових будівель та університетів. А ще своїм інтер’єром вражають бібліотеки. Ці храми знань, крім книг та інших друкованих видань, також можуть похвалитися найбільш неймовірною архітектурою. Ці центри знань і освіти, як історичні, так і сучасні, також передають історію і культуру різних епох.

Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек студенти групи ЕТ-2103 «відвідали» 10 найкрасивіших бібліотек світу (джерело інформації https://cutt.ly/jwbo1u7h) Розкішні та комфортні, стильні та сучасні не тільки зовні, але і всередині, вони дуже промовисто говорять про час, про людей та про відношення влади до культури.

Сучасне бібліотечне середовище – це синтез думок читача і фахівця – бібліотекаря.

Завідувач бібліотеки Юлія Іллєнко на зустрічі зі студентами групи докладно розповіла про інформаційні ресурси бібліотеки коледжу, які стануть в нагоді при підготовці курсових та дипломного проєктів. Надала інформацію про онлайн доступ до ресурсів сучасних фахових видань та до наукових бібліотек України.

Фото дивіться у фотоальбомі 2023 / Інформаційно-пізнавальна година: Бібліотека – храм мудрості, науки і знання (відкривається у новому вікні).

Світлана Капля