ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Охорона довкілля, використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки»

05 червня 2023 року, у Всесвітній день охорони навколишнього середовища Науково-методичним центром професійно-технічної освіти у Запорізькій області була проведена ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Охорона довкілля, використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки» https://nmc-pto.zp.ua/vseukrainska-naukovo-praktychna-konferentsiia-okhorona-dovkillia-vykorystannia-pryrodnykh-resursiv-ta-zabezpechennia-ekolohichnoi-bezpeky-2/, у роботі якої взяли участь викладачі природничих дисциплін циклової комісії загальноосвітніх дисциплін Медвідь Світлана, Шох Вікторія, Кузьомка Зінаїда. Медвідь Світлана поділилася досвідом впровадження сучасних підходів до формування екологічної компетентності здобувачів освіти у ФКТКТ НУ «Чернігівська політехніка».

Всесвітній день охорони навколишнього середовища дає можливість кожному взяти на себе відповідальність за турботу про нашу планету й активно сприяти змінам. Ми всі живемо на одній планеті, і забруднюючи її, шкодимо у першу чергу самим собі та своїм нащадкам. Разом ми здатні зробити довкілля кращим, і надалі не забувати про його охорону та збереження природних скарбів.

Фото дивіться у фотоальбомі 2023 / ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Охорона довкілля, використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки» (відкривається у новому вікні).

Зінаїда Кузьомка