До Дня довкілля

Студенти коледжу транспорту та комп”ютерних технологій ЧНТУ долучилися до місячника благоустрою міста та Дня довкілля. Організовано студенти прибирали берегову територію річки Десна в мікрорайоні Бобровиця. Головне завдання такого заходу, не лише прибрати місто від сміття, а й сформувати активну позицію молоді, зокрема студентів, щодо захисту навколишнього середовища.

Саме такі свята, як Всесвітній День Довкілля, дозволяє реально оцінити стан навколишнього середовища, в якому ми живемо. Дає можливість уважно обдумати дії та кроки, які кожен з нас має зробити в напрямі збереження та відновлення довкілля, визначити роль кожної людини у збереженні нашої планети, її екосистем і ресурсів. Сьогодні, більше ніж коли-небудь, збереження життя на Землі вимагає від нас почуття загальної відповідальності – нації за націю, особистості за особистість, людини – за всі інші форми життя.

Студентський колектив коледжу не залишається байдужим до проблем навколишнього середовища і тому всі працювали дружньо та мали піднесений настрій, адже взяли участь в благоустрої рідного міста Чернігова .

Л. М. Попович

 

Фото дивіться тут: До Дня довкілля (відкривається у новому вікні).