Відкрий для себе Україну

  Ми подорожуємо різними країнами, захоплюємося чужими культурами і часто не бачимо того, що знаходиться поруч. Ми захотіли побачити найцікавіші та найдивовижніші куточки нашої країни! Відкривати для себе Україну ми почали зі славетного міста Переяслав-Хмельницький!
  23 травня студенти та викладачі нашого коледжу відвідали місто Переяслав-Хмельницький.
  Студенти груп ЕП-1302, УТ-1307, ЕП-1402, ЕУ-1203, РТ-1204, АД-1304, АД-1305 ознайомилися з музеями та пам’ятками славетного міста.
  – «Музей Заповіту Шевченка». Саме в цьому будинку Т. Г. Шевченко написав безсмертний «Заповіт». «Переяславська осінь Кобзаря» – період справжнього творчого злету.
  – Музей філософа і письменника Григорія Сковороди. Саме тут славетний філософ викладав поетику в Переяславському колегіумі. У музеї реконструйовані келії, бібліотека, навчальний клас.
  – Музей-діорама «Битва за Дніпро», представляє художньо-зображений момент масової переправи радянських військ через Дніпро в районі Переяслава.
  – У “Національному історико-етнографічному заповіднику Переяслав” можна побачити справжні оселі наших предків від житла скіфів до справжньої козацької фортеці.
  Студенти та викладачі дійсно відкрили для себе дива стародавнього міста.
  Слава Україні!
С.А. Харченко
Фото дивіться тут: Відкрий для себе Україну (відкривається у новому вікні).