Виховний захід «Ми духом стійкі»

Виховний захід до Міжнародного дня інвалідів.

3 грудня в актовій залі коледжу відбувся виховний захід «Ми духом стійкі», який провела керівник групи АД-1405 Раємська Олександра Юріївна.

Під час заходу були розглянуті питання адаптації людей з різними типами захворювань в суспільне життя, права та життя людей з обмеженими можливостями за кордоном. Найбільшу зацікавленість студенти виявили при перегляді презентації «Видатні діячі з обмеженими фізичними можливостями».

На зустріч була запрошена учасниця Міжнародних змагань «Танці на візках» Матюха Тетяна Валеріївна, яка поділилася своїми враженнями про відношення самих інвалідів до тренувань та можливості брати участь в таких змаганнях, про ставлення громадян до людей з обмеженими можливостями за кордоном.

Громадські організації інвалідів різного спрямування створюються по всій Україні. Це дуже добре, це перший крок до Європи, яка очікує від нас не тільки реформ в економіці, суспільно-політичному житті, але і в наших серцях і душах. Людяність і любов – це те, що врятує світ, зробить його краще! Давайте пам’ятати про це.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Ми духом стійкі” (відкривається у новому вікні).

Раємська О.Ю.