Зустріч з представниками Першої міжнародної рекрутингової компанії «IСТ-ВЕСТ»

Зустріч з “Іст-Вест”.

3 грудня на запрошення підрозділу щодо сприяння працевлаштуванню студентів та випускників коледжу в навчальний заклад завітали представники Першої міжнародної рекрутингової компанії «IСТ-ВЕСТ»: заступник директора Чернігівської філії компанії Карпенко Наталія Олександрівна та менеджер по роботі з клієнтами Віноградова Ксенія Сергіївна.

Основною метою зустрічі було сприяння студентам-старшокурсникам і студентам-випускникам у працевлаштуванні під час канікул та після закінчення коледжу. Гості розповіли про діяльність компанії, перспективи роботи, представили цікаву презентацію та, найголовніше, запропонували студентам та випускникам робочі місця.

Представники компанії поінформували присутніх щодо умов і оплати праці, проживання і харчування, дозвілля найманих працівників тощо. Студенти та випускники отримали вичерпну інформацію про вакансії, вимоги до пошукачів, мали можливість задати питання, що їх цікавлять.

Акція зі збору відпрацьованих батарейок діятиме на постійній основі.

Наталія Олександрівна проконсультувала наших студентів і щодо вартості й порядку оформлення візових документів, маршруту й умов проїзду до місця роботи.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Зустріч з “Іст-Вест”” (відкривається у новому вікні).

А. А. Ломонос (провідний фахівець з профорієнтації випускників коледжу)