Закордонне стажування для викладачів

Закордонне стажування для викладачів “Інструменти підтримки мобільності науковців у фінансовій перспективі ЄС на 2014-2020 роки”.

Фундація Central European Academy Studies and Certification (CEASC), Польща у співпраці з Університетом Інформатики (WSIiU), Лодзь, Польща, Fundacja Rozwoju polsko – ukraińskich stosunków gospodarczych, Лодзь, Польща та Центром Європейських Фондів (BFE), Лодзь оголошують набір учасників стажування “Інструменти підтримки мобільності науковців у фінансовій перспективі ЄС на 2014-2020 роки”.

 

Цільова група проекту: викладацький склад вищих навчальних закладів України, методичний та адміністративний персонал українських ВНЗ (30 осіб).

 

Тривалість стажування: 7 днів (14-20 березня 2016 року), м. Лодзь, Польща.

 

Тематика стажувань:

• трирівнева система вищої освіти та кваліфікаційні рівні європейського освітнього простору. Їх порівняльний аналіз з українськими відповідниками. Рівні та засади визнання українських освітніх документів в європейському освітньому просторі.

• проектний підхід в організації навчального процесу в європейських університетах. Формування навчальних планів з застосуванням проектного підходу.

• практична реалізація в рамках організації навчального процесу принципу мобільності студентів та викладачів через використання спеціалізованих фондів ЄС, призначених для фінансування компоненту мобільності.

• робота над власними обмінними, навчальними та дослідницькими проектами, фінансованими з джерел ЄС: приклади, досвід, вимоги до учасників подібних проектів.

• академічна мобільність науковців: компонент Кюрі-Склодовської в рамках Горизонт 2020, Еразмус+, Polonez (друга хвиля).

 

Програма стажування передбачає 108 годин (72 години лекційних та практичних занять та 36 годин самостійної роботи).

 

Сертифікат – офіційний сертифікат про отримання післядипломної освіти.

 

Детальніше тут: http://www.ceasc-bw.com/products/zakordonne-stazhuvannya-dlya-vikladachiv/ (відкривається у новому вікні).