Наркоманія – шлях у безодню

Виховний захід «Наркоманія – шлях у безодню».

9 грудня в актовій залі коледжу відбувся виховний захід «Наркоманія – шлях у безодню» для груп І-ІV курсу, який провела викладач Данилова М.В. Даному заходу передувало анкетування студентів щодо ставлення молоді до вживання наркотичних речовин та проведення конкурсу на розробку буклету на тему «Наркоманія – шлях у безодню». Перемогу у конкурсі отримала студентка ІІ курсу групи КС-1406 Дрямова Анастасія.

Виховний захід спрямований на формування негативного ставлення студентів до наркоманії, переконання підлітків, що наркоманія – страшна хвороба, а не веселе проведення часу, пропагування здорового способу життя, виховання дбайливого ставлення до власного здоров’я. Присутні поглибили свої знання про шкідливий вплив на організм людини наркотиків, про ті біди, які породжують наркотичні речовини.

Було презентовано авторський вірш студента групи АД-1305 Єфімова Володимира.

Виховний захід закінчився на позитивній ноті піснею «Бережи життя» у виконанні Красноштан Соломії, студентки групи УТ-1408, у супроводі відеоматеріалів «Скажи наркотикам – ні, обери здоровий спосіб життя!»

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Наркоманія – шлях у безодню” (відкривається у новому вікні).

М.В.Данилова