Обпалені мужністю

Виховна година “Обпалені мужністю”, присв’ячена Дню вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Пам’ять… Саме вона є рушієм еволюційного поступу в майбутнє й оберегом найвищих загальнолюдських цінностей. І якщо весь народ пам’ятатиме свою історію, він заслуговує на повагу, він вартий того, щоб дивитися у майбутнє.

Ми, українці, повинні пам’ятати і шанувати героїв, завдяки яким сьогодні живемо. Чорнобиль був, є і буде, а тому згадувати про нього потрібно не лише раз на рік, а робити це постійно. Бо, що б там не було, але ми всі маємо пряме відношення до трагедії. І відлуння Чорнобильських дзвонів буде чути ще не одне покоління.

Ми з вами зібралися сьогодні, щоб вшанувати тих, хто першим ринувся в бій з невидимим ворогом – радіацією, тих, кого ми сьогодні згадуємо, як героїв, тих, хто ціною свого здоров’я, а іноді і життя, заступив нас з вами, нашу Україну, не допустив ще більшого лиха.

Саме так звернулась до студентів І-ІІ курсів викладач Марінець І.С. на виховній годині “Обпалені мужністю”, присв’яченій Дню вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, який відзначається щороку 14 грудня.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Обпалені мужністю” (відкривається у новому вікні).

Марінець І.С.