Тренінг «Активні громадяни» на Чернігівщині

«Активні громадяни».

ГО «Чернігів Європейський» за підтримки Британської Ради у партнерстві з Чернігівським національним технологічним університетом 15-17 січня 2016 року проводить тренінг «Активні громадяни».

«Активні громадяни» – програма Британської Ради у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку. 3 дні буде присвячено формуванню та розвитку Активного Громадянина, що може впливати на життя своєї громади. Програма насичена, змістовна та цікава.

Якщо ти мешкаєш в сільській місцевості чи в районному центрі Чернігівської області, маєш активну громадську позицію та ідеї щодо розвитку громади, тоді тренінг «Активні громадяни» за Програмою Британської Ради – для тебе!

Програма мобілізує особистісний потенціал і соціальні ресурси, дозволяє задіяти їх для спільного досягнення цілей, а також виробити навички планування і реалізації проектів.

Кожен випускник програми має можливість отримати мікрогрант від Британської Ради в Україні на реалізацію своїх проектів соціальної дії.

Кожен учасник отримає сертифікат Британської Ради.

Участь є безкоштовною. Для відібраних учасників усі витрати, пов’язані з участю (проживання, харчування, проїзд в межах області) покриваються за рахунок Британської Ради.

 

Для участі у тренінгу потрібно заповнити заявку за посиланням: http://goo.gl/forms/boj5ASWFD6 до 23 грудня 2015 року (відкривається у новому вікні).

ГО «Чернігів Європейський»

[email protected]

0638030712