Благодійна акція «Серце до серця»

Краплинка дива для дитини.

Розпочалися зимові свята. Кожна дитина чекає на подарунки, але, на жаль, не кожна зможе їх отримати без нашої допомоги… Напередодні Дня Святого Миколая студенти-волонтери та активісти профкому відвідали Березнянський навчально-реабілітаційний центр в рамках благодійної акції «Серце до серця».

Значення уваги в житті кожної дитини переоцінити неможливо. В центрі більше сотні вихованців, дитинство котрих за різних обставин, на жаль, не таке повноцінне і яскраве, як би їм хотілося. У кожного з них своя мрія та надія на світле майбутнє . Їм теж необхідна любов, тепло та віра в казку. Саме для таких дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, була організована благодійна акція “Серце до серця». Студенти коледжу подарували дітям святковий концерт, подарунки та на завершення здивували вихованців центру вогняно-піротехнічним шоу.

Під час зустрічі очі дітей горіли радістю та вдячністю за подаровану краплинку дива. Студенти коледжу намагаються зробити світ кращим, красивішим своїми добрими, корисними справами. Ми всі вчимося бути милосердними , щоб оточуючі відчували любов, тепло наших сердець. Милосердя й доброта – як два крила, на яких тримається людство.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Краплинка дива для дитини” (відкривається у новому вікні).

Попович Л.М.