Товариський матч до офіційного відкриття декади спеціальностей КС та ПС

Товариський матч.

Офіційне відкриття декади спеціальностей комп”ютерного напрямку (КС, ПС) планується вже після Міжнародного жіночого дня, але вже зараз викладацький склад циклових комісій професійного спрямування вирішив підготуватись до запланованих заходів, одним з яких є футбольний турнір серед студентів та викладачів.

З цієї нагоди був проведений товариський матч між двома командами викладачів.

У міні-матчі приймали участь команди “ветеранів” (на фото верхній ряд, у центрі: Трохименко О.В., Моришев Ю.Ю., Ємець П.А.) – викладачів, що працюють на спеціальності КС ще з першого її випуску, – та “початківців” (на фото нижній ряд: Кропива В.І., Мудрицький А.В., Нехай В.В.) – молодих викладачів, які прийшли в коледж лише 2-3 роки тому.

Матч складався з 2-х таймів по 20 хвилин і обслуговувався незалежною суддівською бригодою: викладачем фізвиховання та ДПЮ Губком А.П. та зав.відділення ЕУ-УТ, викладачем фізики Сухицьким Ю.В. (на фото по бокам)

Протягом першої половини матчу терези перемоги кілька разів схилялися то на один, то на інший бік – команди вели у рахунку по одному м”ячу, аж доки першими відрив у кілька голів не зробила команда “ветеранів”, яка потім, відчувши смак перемоги, вже не дозволяла суперникам наздогнати себе.

Тож перемога залишилася за досвідченими комп”ютерщиками, а молоді ще є над чим працювати. І не тільки за комп”ютерами, а й на спортивному майданчику.

 

адмін