Зустріч студентів старших курсів КТКТ з представниками ЧНТУ

Вже стало доброю традицією у Коледжі транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ проводити зустріч студентів старших курсів з представниками інститутів Чернігівського національного технологічного університету.

23 лютого 2016 року у актовій залі коледжу студенти мали змогу поспілкуватися з представниками кафедри технологій зварювання та будівництва, кафедри електричних систем і мереж, кафедри математичного моделювання та інформаційної безпеки, кафедри автомобільного транспорту, машинобудування та промислового дизайну, кафедри промислової електроніки, кафедри програмної інженерії, кафедри інформаційних та комп’ютерних систем, кафедри біомедичних радіоелектронних апаратів та систем, кафедри інформаційно-вимірювальних технологій, метрології та фізики, які познайомили молодих людей зі спеціальностями, фахівцями з яких вони стануть через кілька років. Співробітники навчальних підрозділів університету надавали детальну інформацію про наукову та грантову діяльність кафедр, можливості закордонного навчання, міжнародне співробітництво, подальше працевлаштування випускників університету.

«Чернігівський національний технологічний університет надає сьогодні дуже широкий спектр можливостей для навчання, – відмітив у своєму виступі відповідальний секретар приймальної комісії, кандидат технічних наук, доцент Єрошенко Андрій Михайлович, відкриваючи зустріч. – Кожен інститут, кожен факультет, кожна кафедра відслідковують потреби ринку праці, рівень підготовки спеціалістів з відповідних спеціальностей в європейських університетах. Тому діапазон вибору для вас широкий.»

Студенти коледжу також мали можливість у фойє коледжу переглянути стенди з практичними наробками кафедр, поспілкуватися з викладачами та студентами, отримати буклети з інформацією про спеціальності.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Зустріч студентів КТКТ з ЧНТУ” (відкривається у новому вікні).

Капля С.Ю.