Турнір з міні-футболу. Напівфінали

Триває декада спеціальностей КС та ПС, а з нею – й турнір з міні-футболу. Вчора відбулися півфінальні зустрічі. І можна із впевненістю сказати, що кожен вболівальник, який прийшов цього дня до спортивного залу коледжу підтримати свою команду, чи просто подивитись футбол, отримав справжню насолоду від побаченого.

Так, дуже цікавим вийшло протистояння студентів третього та четвертого курсів спеціальності КС. Ще в першому таймі, коли третьокурсники довели рахунок до розгромного (5:0!!!), здавалося, що інтрига матчу вичерпана… Та ні… КС4 не опустили голови, і мало того, що змогли вирівняти хід гри, – вони здобули вольову перемогу з рахунком 6:9 і вийшли до фіналу змагань.

Не бракувало інтриги і в іншому півфіналі, в якому зустрілися команди першого курсу спеціальності КС (КС1) та викладачів. Несподівано для всіх вперед повели першокурсники, які відкрили рахунок на початку першого тайму та зуміли одразу подвоїти його. Викладачі відіграли два м”ячі, але і КС1 відповіли ще двома – 4:2, на користь КС1 у першому таймі. А в таймі другому зіграв досвід… Викладачі зуміли переломити хід гри та вийти вперед – 5:6. Інтрига трималася до останньої секунди, на якій влетів “сьомий” у ворота дебютантів турніру. У підсумку 5:7, на користь викладачів.

У середу, 16.03, відбудеться фінальна стадія турніру. Третє місце розіграють комади третього та першого курсів спеціальності КС. Гра розпочнеться о 15.30 год. А у фіналі зустрінуться студенти четвертого курсу КС та викладачі. Початок – о 16.00 год.

 

Турнірна таблиця: у форматі pdf (відкривається у новому вікні).

Кондратенко В.В.