Закінчилася декада спеціальностей КС та ПС

Підведення підсумків декади циклової комісії КС та ПС.

Перший же день проведення декади розпочався з конкурсу стіннівок, чесну перемогу в ньому отримала група КС-1506.

Для студентів було проведено конкурс з цікавою назвою «Дай відповідь – отримай булочку», оскільки всім відомо, що студенти завжди голодні, тож було очевидним, що даний конкурс налічуватиме багато учасників, але хотілося б виділити студента групи ПС-1401 Веремея Захарія, який чесно «вигриз» з рук суперників 6 булочок, і став цілковитим переможцем в цьому конкурсі.

«Слабка ланка», яка була проведена серед студентів групи КС-1507, дала можливість обрати найрозумнішого, ним виявився Білов Святослав.

Паралельно за окремим графіком було проведено турнір з шахів, в запеклій боротьбі перемогу отримали Дибленко Ярослав, студент групи КС-1506, (І місце) та Винник Євгеній, студент групи ПС-1501 (ІІ місце). ІІІ місце поділили між собою студенти Хоменко Вікторія (група ПС-1501) та Мекшун Артем (група КС-1507).

«День навпаки» пройшов в двох групах, де студентам була надана можливість побути в ролі викладача та провести пару самостійно, а викладач сидів на парі поміж інших студентів. Такими викладачами були Зінченко Павло, студент групи КС-1201, який успішно провів заняття з системного програмування, та Кузнєцов Олександр, студент групи КС-1202, який провів заняття з інженерної та комп′ютерної графіки.

Проявити свою майстерність та перевірити навички студенти змогли, прийнявши участь у конкурсі по збірці комп’ютера на швидкість. Переможцем конкурсу став Басанко Андрій, студент групи КС-1201.

Традиційно була проведена олімпіада з програмування, за результатами якої минулорічний чемпіон підтвердив своє перше місце, мова йде про Зінченка Павла (КС-1201), але не менш вдало дебютував і студент першого курсу Білов Святослав (КС-1507), посівши друге місце. ІІІ місце отримав Веремей Захарій, студент групи ПС-1401.

Турнірні змагання з футболу підтвердили, що студенти та викладачі спеціальностей КС і ПС є не тільки професіоналами своєї справи, а й вправними гравцями у футбол. Тож, після проведених матчів свою майстерність вкотре довела команда викладачів, а саме Ємець П.А., Кондратенко В.В., Борщов О.В., Крапива В.І., Мудрицький А.В., посівши перше місце, а друге місце – студенти групи КС-1202, а саме Багута І., Дубина М., Афісов М., Галуза В., ІІІ місце дісталось збірній команди І курсу КС, у яких є високий потенціал до зростання та отримання високих місць.

18 березня на закритті декади було проведено гру «Що? Де? Коли? Гра престолів. Сезон 2», в якій команда знавців-студентів відповідала на питання команди-викладачів. Цього року студенти 1-го та 2-го курсів спеціальності ПС, які й представляли студентство, взяли реванш у викладачів за минулорічну поразку їх колег-студентів КС-спеціальності і перемогли з переконливим рахунком 7:2.

Після гри всі переможці конкурсів, змагань, турнірів та олімпіад, що проводилися у рамках декади, були нагороджені грамотами та солодкими призами.

Дякуємо усім, хто приймав участь в конкурсах, хто підтримував учасників, кому було не байдуже. Бажаємо подальших перемог, нових відкриттів, підкорення ще вищих вершин і не забувайте про правильно направлений вектор в сторону отримання знань!

Детальніше про всі заходи читайте в попередніх публікаціях з декади.

 

Фото дивіться у фотоальбомах “Декада КС та ПС” (відкривається у новому вікні).

Шумська Л.М.