Річна програма національних обмінів

Річна програма національних обмінів, зорієнтована на активізацію контактів між регіонами України.

Центр культурного менеджменту (Львів) за фінансування Національного фонду підтримки демократії (National Endowment for Democracy, NED, США) з 1 жовтня 2015 року розпочали в Україні річну Програму національних обмінів, зорієнтовану на активних громадян, для яких інтенсивна співпраця та конструктивний діалог між різними регіонами України – сходом, заходом, центром, півднем і північчю – є важливою складовою розвитку країни.

До участі в програмі запрошуються:

– молодіжні лідери, активісти, які хочуть поділитися своїми думками та ідеями зі своїми ровесниками в інших географічно-протилежних областях;

– громадські та культурні діячі, соціально активні люди, митці, журналісти, блогери, вчителі, викладачі, підприємці та всі, хто словом і ділом намагається змінити світ довкола себе.

Програма національних обмінів не має вікових обмежень – основним критерієм відбору буде якість пропонованих проектів та їх потенційний вплив на переосмислення подій в країні.

Бюджет програми передбачає фінансову підтримку 50 обмінам тривалістю 5-7 днів. Максимальна сума гранту на здійснення обміну – 6000 грн., що включає витрати на дорогу, проживання та кошти, пов’язані з реалізацією пропонованих проектів.

Заявку на участь у Програмі необхідно надіслати на адресу [email protected].

Конкурсний відбір учасників здійснюється постійно з 1 жовтня 2015 року до 1 вересня 2016 року.

 

Деталі за посиланням: gurt.org.ua (відкривається у новому вікні).

Капля С.Ю.